برای اطلاع از آخرین دوره ها کلیک کنید

گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره فعالیت‌های «آوید» در زمان بحران کرونا

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ابتدای همه گیری  بیماری کرونا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای پویش‌های سراسری مانند کرونا را شکست می‌دهیم و کرونا پلاس، سعی کرده است تا تلاش‌های پراکنده در این حوزه را حول  برنامه‌های ساختارمند، متمرکز سازد.

بخشی از تولیدات عرضه شده توسط شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور عضو زیست بوم در این حوزه  به تولید نرم افزارها، اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های برگزاری آنلاین رویداد اختصاص یافته است. این محصولات نقش بسزایی در آگاه سازی مردم و همچنین اجرای طرح‌های فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی ایفا می‌کنند.

" کلاس درس به خانه می‌آید "

نسرین مهران‌مهر هم‌بنیانگذار سایت آوید مستقر در کارخانه نیز در مورد فعالیت تیم خود گفت: کار تیم استارتاپی آوید، آموزش به افرادی است که در حوزه سلامت فعالیت دارند یا در این زمینه تحصیل می‌کنند. هدف ما ایجاد تغییراتی در روش‌های مرسوم آموزش و بازآموزی در این حوزه و ارائه روش‌های نوین آموزشی است. با این رویکرد، مدتی است که فعالیت خود را در قالب سایت انجام می‌دهیم و در آینده اپلیکیشن خود را هم ارائه خواهیم کرد.

مهران‌مهر در مورد فعالیت‌های استارتاپ خود در مبارزه با کرونا توضیح داد: تیم ما برای مقابله با بحران کرونا، چندین دوره آمورشی رایگان و دو دوره تخصصی آموزشی در مورد کرونا برای متخصصان به صورت رایگان در سایت ارائه کرد. همچنین تمامی دوره‌های آموزش مجازیِ ما از 15 اسفند تا 15 فروردین با 60 درصد تخفیف ارائه شدند که افراد در قرنطینه بتوانند از آنها استفاده کنند.

وی افزود: همچنین پلتفرم آموزشی خود را هم به صورت رایگان در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گذاشتیم که در شرایط ممنوعیت برگزاری کلاس حضوری بتوانند از آن استفاده کنند. به زودی قابلیت پخش زنده این پلتفرم هم راه‌اندازی می‌شود. در بازه زمانی بین 15 اسفند تا 15 فروردین بیش از 12 هزار ساعت محتوای آموزشی مجازی در سایت ما مشاهده شده است.

 

لینک خبر:

www.isti.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=172&newsview=50627

لطفاً منتظر بمانید...